Post by emdistanagda on Feb 22, 2022 23:38:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toon Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toon Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód větší výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Toon Blast 2022 version ▞▞▞
Pro všechny, kteří mají problémy s aktualizací.... Aktualizoval jsem a stále mě to vyzývalo k aktualizaci... nic nefungovalo..Odinstaloval jsem to a znovu nainstaloval a stále to nefungovalo... Zadal jsem do obchodu Google „ toon blast update “ a nainstalované odtud... fungovalo dobře bez problémů... a jsem na lvl 6001
Někde tu psal kolega, že už to hraje tři měsíce a nic to po něm nechce !!! Tak je to lež!! Já to hraju druhý den a neustále mě to hází do obchodu !!! Takže opět nám někdo lže že je to hra zdarma z !!! Okamžitě mažu ať si to dělá srandu ze své matky a fotra !!
Dobrá hra se skutečným přístupem k mincím, aniž byste za ně museli platit.
Nejhorší hra
Úplně stejná hra jako Toy Blast, ale s lepší animací a jinou grafikou. Střední úroveň zábavy, která se velmi rychle stane úskalí, pokud jste hráli jejich jiné hry.
Dobrá hra
Stáhl jsem si tuto hru poté, co jsem se podíval na reklamu, ale nebylo to nic jako to, co tam ukazovali. Je to jen normální hra s cihlami a je k dispozici 100k podobných nebo lepších. Pokud dokážete vytvořit reklamu, která zaujme, tak proč neudělat ze skutečné věci svou hru. Přinejmenším lidé jako já vaši hru nesmažou do 10 minut od instalace. Zklamání!
Rád hraji, ale hra má čím dál větší potíže. Pokaždé, když to říká aktualizovat, udělám aktualizaci, pak nemůžu hodiny hrát, protože to pořád říká aktualizovat a minulý týden se to ani neotevře.
Toon Blast Puzzle fqz
Super hra s mnoha bonusy. Některým kolem je náročnější projít, ale to k tomu patří 😂
Vecny problem s aktualizaci,ktery mi zacina tu hru desne znechucovat😠😠😠😠
No čeština chybi, a zlataky nelze sebrat. Velké mínus.
Poslední dobou mám také problémy s aktualizací. Stále se zobrazuje pouze odinstalovat nebo hrát, i když mě to hrát nepustí, protože to chce aktualizaci. A tak pořád dokola.
Taková návyková hra, nikdy jsem neutrácel peníze a i když jsou některé úrovně náročnější než jiné...vždy existuje cesta ven, některé úrovně jsou jako hádanky, jen je musíte vyřešit!!!!
Toon Blast Älypelit naso
Super hra.
Není kompatibilní s nejnovější aktualizací systému Android. Hra je zábavná, ale chci se do toho pustit znovu a není to možné. Spadne, jakmile se hra spustí. Nikdy se nedostane přes špičkovou obrazovku
Dobrý
Poslední dobou je hra zaměřena jen pro platící.
Mighty Party Role Playing omr
Vy mě podvádíte! Jakmile jsem se připravil na překonání této fáze, zmrazili jste hru! Všechno ostatní fungovalo, ale nedovolilo mi to dělat žádné pohyby
Používá se k dávání mincí. Opusťte coiny a začněte dávat „neomezené životy na dalších 15 minut nebo asi hodinu“, což vás nutí hrát nebo ztrácet životy. Je velmi těžké hrát hodinu v kuse. S mincemi byla mnohem větší zábava.
Dobrá Hra Akurad někdy kolo dělám třeba tridny V tu chvíli mám chuť hru vymazat 🤔
pěkné
Velmi dobře
Tu hru miluji, ale dnes ji nemohu spustit! 😔Zkoušel jsem párkrát odinstalovat/znovu nainstalovat a restartovat telefon. Prosím o brzkou opravu!
Hra je super. Sice ty zlaťáky občas chybí, ale je nesmysl, že bez reálných peněz, ražených do hry, se nedá hrát 😂 Spíš tu většinu recenzentů není schopen uhrát level na původní počet tahů. Co opravdu občas zlobí, je aktualizace. Teď zrovna na ni čekám, ve hře oznámení, že je k dispozici, tady na Store ani kulový 🤷🏻♀️ A upřímně, neomezené životy třeba na hodinu jsou podle mě, super 👌
Hra v reklamě vypada zabavne, ale ve skutecnosti neni. Akce typu "prave jsme vam pridali prasatko a od ted vsechny vyhrane mince budou padat do nej. takze pokud ty stejne bezcenne mince chcete, muste si prasatko koupit za kes" okate ukazuji o cem tato "hra" cti "naval prachy" je.
Jedná se o velmi odpočinkovou hru a spoustu zábavy, která vás nutí přemýšlet.
Tato aplikace je úžo bomba.
Děkuji je to celkem fajn užívám si tu hru. Přeji hezký den a hodně štěstí a zdraví.
Dobrá jednoduchá Gamepady
😉😉
Velmi dobrá hra líbí se mi, že mohu poslouchat hudbu a nevypne ji velmi dobrá hra
Milujte hru, ale pokaždé, když je vydána nová sada úrovní, vyžaduje aktualizaci. Když aktualizuji a pokusím se hrát nové úrovně, požádá mě o aktualizaci. Nakonec se to přehraje po přeinstalaci po 100 časech.
Pěkná hra, někdy náročná.
Zábavná hra, ale nechci neomezené životy. Nikdy je nedostanu, když jsem vlastně schopen hrát tak dlouho a mnohem raději bych měl coiny nebo vylepšení. Právě jsem to zavíral, když jsem na protest získal neomezené životy. 😬 👎 Dal bych 5 hvězdiček, kdyby se to změnilo.
Toon Blast પઝલ qxrt
Zdá se, že mnoho dalších je z aktualizací stejně frustrovaných jako já. Chápu, že hra je navržena pomocí počítačového algoritmu a že každou úroveň lze projít bez použití coinů nebo vylepšení, nicméně způsob, jakým byl algoritmus napsán, ztěžuje úrovně kvůli náhodnosti bloků v kombinaci s počtem tahů. k dispozici. Mnoho hráčů by vydělané mince použilo k překonání úrovně. Rád bych řekl více, ale je povoleno pouze 500 znaků.
Je to super hra.Jen mi vysvětlete proč jste to změnili když otevřu truhlu na životy tak mi je neda?to je hodne blby vrat te to zpatky jak to bylo!!
Předpokládám, že je to dobrá aplikace... Trochu monotónní. Naštve, když se dostanete na úroveň, kterou nemůžete porazit a která netrvá tak dlouho.
Vždy jsem tuto hru miloval až doteď. Nutit nás platit za coiny, které jsme vydělali na úrovních, je směšné. Vždy jsem platil za balíčky a všechno, ale teď chcete vydělané mince vložit do prasátka, které si musíme koupit, abychom je dostali? Teď strašná hra
Hra je zábavná, ale když vyděláte mince, musíte je koupit, abyste je mohli používat. Nefér
Tak zábavné a roztomilé! Milujte „toons“, na které můžete při hraní pípat! Postavy jsou rozkošné. Můj nejoblíbenější je medvěd Bruno! Tak roztomilé, jak na vás, zatímco vy hrajete, vykukuje v rohu a pípá spolu s "toons" taky!
Krásná hra na hraní ve volném čase.. na více než 6000 úrovních, občas se nudíte, ale stále v pořádku.. vývojáři tvrdě pracovali na nových úrovních, které nejsou těžké, ale stále proveditelné, takže to není tak špatné.. Stále naznačují, že by to mělo být získejte více peněz a bonusů zdarma při hraní různých úrovní a různých epizod. Celkově velká spokojenost 😊
Vykopejte si hru, ale nová věc s prasátkem a nutností ho kupovat, abyste získali coiny, je absolutní nesmysl.
Jediná věc, která se mi na této hře opravdu nelíbí, je vysoká částka $$$, kterou za hraní této hry platíte. Pro pokračování v úrovni by to nemělo být 100 kreditů, mohlo by to být 25-50. Upřímně si myslím, že je čas, abych tuto hru smazal.
Je to docela v pohodě prostě to ujde
Je to dobrá hra a velmi návyková. Tady v poslední době hra stále padá.
Zamrzá na úrovni 29 tři dny, proč proč?
Vzhledem k tomu, že jsem aktualizoval svůj telefon, prostě se mi zavře, jsem naštvaný, opravte to, udělal jsem vše od odinstalace a vymazání mezipaměti, stále to nefunguje, jakmile je opraveno, změním své hodnocení