Post by emdistanagda on Feb 22, 2022 23:32:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Legends: Shadow Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מוד יותר אסימונים ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Legends: Shadow Fight 2022 version ▞▞▞
"ברוך הבא לעולם חדש של מלחמה בטרור. הצטרף לכוח המשימה העילית של הקומנדו העילית להילחם עם אויבים ולהפוך לחייל חסר פחד בכל הזמנים ולשפר את כישוריך המציאותיים
3, Shadow Figh... معاينة.
מישהו יכול לטפל בבעיה עם ההישגים שלא עובדים בגוגל פליי... זה די מטריד. עריכה: עברו כמה שבועות, עדכון אחד בלבד ועדיין אין תיקון להישגים... "מאבד את התקווה שלי למשחק הזה." עריכה מס' 2: עברו חודשים, מישהו מתייחס לנושא... או שזה פשוט מוכנס לערימה של "לא לבזבז את הזמן שלנו לזה"? 🙂
זה בסדר ובשביל הכוכב 1 זה שאני רוצה PvP לא אוטומטית הכל נהדר ואני אוהב את זה qnd אם רוצה Pvp פשוט הוסף את החיפוש רק בשביל למצוא כי קשה למצוא אותו כמו שאני צריך למצוא אותו משחק נהדר שכולם צריכים להוריד ותשחק את המשחק הזה כי הוא נהדר. מחפש מילה לעדכונים העתידיים!
די נחמד. נותן אתגר ורמה נחמדים. ניסיון. הלוואי שיכולת להשיג עורב בלי לבזבז כסף.
זה ממש טוב. חווית הלחימה לגיטימית אבל המחיר של דמויות אחרות גבוה מדי
משחק מדהים אני אוהב את זה מערכת הלחימה היא ייחודית אני לא חושב שאני אתן לו דירוג מושלם כי הקוסם המעופף דברים על טירת האל-מתים מעצבנים ואני לא מצליח לנצח את העולם הראשון (סבירות רק כי אני גרוע במשחק) ואני גם תוהה מתי תהפוך לבוס האחרון. אני חושב שזה צריך להיות בעולם השביעי אבל זה רק אני. פסק דין: משחק נהדר אבל יש לו כמה אויבים מעצבנים ומסע פרסום לא שלם ואם הוא שלם, בוס עכביש לא צריך להיות הבוס הסופי.
זה כיף אבל יש בעיה. פרשי מוות מטורפים להביס ותולעת אי אפשר להביס. בבקשה תקן את הבעיות האלה ואני אדרג את זה עם 5 כוכבים
Battle Fight $0.99 -> חינם: המבצע מסתיים
הלוואי שממשק המשתמש היה טוב יותר, הוא לא מציג לך הרבה מהשווקים והמטבעות במשחק, גם נראה שאתה פותח סקינים, אין דרך ליישם אותם, אלא אם אתה חייב לקנות משהו ואני חסר גם את זה.
סורי אבל המשחק לא כיף כמו שאני מצפה שהוא יהיה ממיומנות ברמת הבוס והכל היה פשוט משעמם בשבילי ותרשים לא המשחק אני מצפה סורי והרבה הצעות המסך מלא בהרבה הצעות מוגזמות אין סטטיסטיקות ייחודיות ואין קו סיפור שמחשיב את זה כמו משחק RPG גם הוצאתי P75 על הדמות הצית האם אתה יכול להחזיר לי רק שכחתי שאני צריך את הכסף כדי לקנות את האוכל והאספקה הדרושים אני יודע שזה רק 75 אבל זה הולך להרוג אותי בבקשה
אתה צריך כסף כדי לנצח את המשחק אז אתה מבוך טוב קבל חושך עולה במקום המשחק הזה זה די דומה אבל חושך עולה עדיף כי אתה יכול לבחור כל דמות בתחילת המשחק בחינם המשחק הזה הדמויות הן $20 ובחושך עולה יש כל כך הרבה דברים מגניבים אחרים ואני חושב שהם העתיקו את זה ממעלות החושך עד
Gameloft Classics: 20 ans Arcade ceik
Stickman Legends: Offline Game Laga svkp
האם אתה יכול להפוך את זה לעולם פתוח כמו eternium, או לעשות את זה כמו מובה אבל עדיין בגרסה לא מקוונת. אם אפשר בבקשה.... המשחק הזה הוא ממש מעולה מגיבור ועד גרפיקה והכל...
נתתי 2 כוכבים זה כי זה כל כך מאוחר כאשר הסטיקמן הזה הוא אגדות צל זה מאוחר שוב ושוב האם אתה יודע מה זה כשזה נקרא צל זה מאוחר שוב ושוב ושוב!
טוב אבל זה לוקח כמו 4 אי פעם למשימות יומיות.. אתה צריך לאחסן פריטים שנצברו באירועים מוגבלים.. גם דילוגים יהיו נגישים באמצעות קרב ממש כמו אבני חן.. למשחק צריך להיות פרשנות קרב של כסף טוב שוב השרת שלך מעולם לא הופיע לאירועים מוגבלים היום 21 בדצמבר..אני לא מבין את זה..המשחק נחמד אבל אל תקלקל אותו בכך שהשרתים שלך לא יהיו זמינים, בקרוב יסיר את ההתקנה שלו כי כדי ליהנות אתה חייב לשלם כסף
Stickman Legends: Shadow Fight Akcijske igre ihve
זה משחק טוב אבל המשחק פשוט קורס אז אני צריך לתת לו 2 כוכבים או 1
Stickman Legends: Shadow Fight Акционе wenr
ראשית הרעיון של המשחק מדהים. נלחם במפלצות ובוסים, מעלה את האופי והכישורים שלך. השגת חומרים שונים. אבל המחירים עבור כסף בחיים האמיתיים לא שווים את זה בכלל. גם בסוף השלב השלישי זה נהיה קשה מדי והשלבים לא נותנים מספיק זהב כדי שתוכל לשדרג את הדמות שלך ואת הכישורים שלו.
יש תקלה מעצבנת במאבק התולעים הענק. באמצע הקרב זה נותן לי את המסך כשאני מת כשאני לוחץ על x הפסדתי וכשאני ממשיך אותו דבר קורה שלם על זה אותו דבר קורה תקן את זה בבקשה
אני לא יכול להיכנס לחשבון הישן של מאי? כל כך עצוב.
לא הוגן, המחשב יכול להשיג אוטומטית את השיקוי כשהאירוע מתחיל. אני לא יכול להשתמש באנלוגי שלי. המחשב כבר יכול לשחק במחשב גם אבל שלי לא יכול להשיג את השיקוי
משחק טוב להרוג זמן. אבל עוד משחק pay2win עם פרסומות ללא הגבלה.
המשחק הזה מאוד מעניין 👍 אני אוהב את המשחק הזה אבל דבר אחד שהיה כאן שלוש דמויות נרכשו ב-2-5 תודה
משחק נחמד. חבל שאי אפשר לחסום התקפות.
Game Google Play Store.
זה היה מבוזבז, כי כשעדכנתי את המשחק הזה אחרי כמה ימים המשחק הזה רוצה עוד עדכון אחד אבל בחנות המשחק לא מצאתי עדכון. בבקשה אל תוריד את זה, זה יבזבז את הנתונים והזמן שלך
זה נהדר אני אוהב את מערכת הרמה אבל זה המקום שבו אתה מתחיל צריך הרבה מזומנים אבל זה בסדר
נחמד משחק ממכר אבל אני לא יכול לשחק שוב בזירה כי אני מתבקש לשדרג לגרסה הכי חדשה, שהאפשרות לא זמינה בחנות Play. אשמח לקבל עזרה. תודה
הכל בסדר אבל אני מוריד את המשחק הזה כי חשבתי שאני יכול להשיג את השני בחינם אבל לא טעיתי זה אותו דבר כמו השני ובפעם הבאה תשים תמונה שמראה שאתה צריך לשלם בנוסף מה שמעצבן אותי זה שאני היה לי כבר את המשחק הזה והייתי כל כך רחוק עליו וכשראיתי את זה הייתי כאילו אני יכול לקבל את הילדה בחינם וכשהיא הורדה הייתי צריך למחוק משחק כי לא היה לי יותר מקום אז אני מחק את השני אבל זה היה אותו דבר שאני צריך לשלם כמו OMFG!!
יהיה טוב יותר אם yoy לא היה צריך לשלם על כל דמות.
המשחק הזה ממש מגניב ובאותו הזמן המון המון פרסומות, אבל אני עדיין אוהב את המשחק הזה.
משחק הגון מכניקה טובה זקוקה לשילובים מגוונים יותר ועם תנועה טבעית יותר בסך הכל משחק טוב
Google Play Store - הצטרפו עכשיו ל - Deal Space
סטיקקמאַן לעגענדס שאָטן פון מלחמה פייטינג גאַמעס מאָד אַפּק ...
זה משחק מהנה מאוד ואני חושב שכולם יאהבו אותו. יש את החלק הזה שבו אתה מקבל אבני חן מצפייה ב-3ads different. כמות החן שאתה מקבל יורדת ואני לא ממש אוהב את זה.
אין תמיכה במחשב מה שעושה אותי עצוב לפני כן אני רואה שאני אוהב את המשחק הזה אבל אין תמיכה למחשב אני מפסיד הרבה כיף
המשחק מעולה. התלונה היחידה היא לאחר הרכישה התוספות היו אמורות להיעלם. יש פחות הוספות ותוספות רק כשמקבלים תוספות.. אבל מוסיף b4 למשך 5-30 שניות אבל עכשיו אחרי הרכישה כל ההוספות הן 30 שניות או יותר ואז ההוספות כולן זהות. כל יום צופה באותה הוספה שוב ושוב.
כיף לאללה
אני כן מעריך את המשחק, הגרפיקה המגניבה וכו', אבל יש דבר אחד שגורם לי לדרג את זה ב-3 כוכבים, המקוון....הסיבה היחידה למה להיות מקוון בשבילי זה מעצבן בגלל שהמשחק הזה אמור להיות במצב לא מקוון, ובטוח שבאינטרנט יש מתנות מעולות, אבל האם אתה יכול בבקשה לעשות תגמול לא מקוון אבל פחות מאשר במצב לא מקוון, כמו היום הראשון ייתן לך 10k (מקוון) ובאופן לא מקוון זה צריך להיות חצי, בבקשה תעשה את הדברים קצת במצב לא מקוון נ.ב.: לא טוב ב אנגלית
משחק נהדר, אבל עד מהרה הופך לקשה בגלל אויבים חזקים יותר. נא להאריך את הזמן של כל משחק זה רק 5 דקות, וזה לא מספיק כדי להרוג את האויבים הקשים האלה.
משחק ממכר בהתחלה, אבל כשגיליתי שאני לא יכול לקנות גיבורים חדשים באמצעות מטבעות המשחק שלי, איבדתי עניין. איזה סוג של משחק זה כשהם לא נותנים לך לחוות כל מיני גיבורים בחינם?!
זפה המשחק הכי טוב ביקום
About this Creator :* (From YouTube). תזמורת ירושלים מזרח ומערב (אנדלוסית ירושלים/אשקלון לשעבר) , הקלטות מקונצרטים חיים של התזמורת עם מיטב האמנים והסולנים
משחק טוב... אבל החלק הרע הוא שאתה מקבל רק את דמות ברירת המחדל גם אם אתה עולה רמה, אתה צריך לשלם עבור הדמויות האחרות בניגוד למשחקים אחרים הם נותנים לך אפשרויות לעלות רמות ולהשיג דמויות... מאוכזב מאוד נאלץ הסר את ההתקנה... בזבוז זמן
מה קורה למשחק הזה מאוד מביך אתה יודע שהמשחק הזה לא נפתח אחרי המשחק ואחריו הוא לא נפתח שוב, אתה יכול בבקשה לעזור איך לשמור על המשחק הזה לשירות לא עוצר אחרי השימוש ונפתח שוב
המשחק טוב, אם כי אולי כדאי לבדוק את מערכת השילוב, שכן לאחר השימוש באבני חן שמוסיפות +80% ארבע פעמים (שיעור הצלחה של 85% מעל) נכשלתי 2 פעמים.
אל תמחק את הנתונים שלי אחרי שבוע שלא שיחקתי בזה, תודה.
משחק טוב בסך הכל כישורי משחק נחמדים וכו'. יש בעיה גדולה המשחק הזה נראה כמו תשלום כדי לנצח סוג מצב הגעתי לרמה 80 אבל אני לא יכול לשדרג את הציוד שלי כי יש יותר מדי מטבעות לשדרוג אחד ואתה צריך קנה מטבעות כדי להמשיך לשדרג והמחזור ממשיך.