Post by emdistanagda on Feb 22, 2022 23:23:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира многе издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
Игра се често руши
Свиђа ми се идеја ове игре. Тражио сам ову (тип) јер су углавном игре ратни бродови. Хвала што размишљате ван оквира.
Веома реалистична, одлична графика. што више играте, ваш суб постаје бољи
Заиста, ово је сјајна игра, али је потребно више простора за складиштење, али је сјајно да се забавите са овом игром. Али можете ли да додате ћаскања у игри када сте у битци? (Стварно бих то волео)
Лоша игра увек каже "грешка у вези" онда је графика лоша 👎 и добијате мало новца 👎👎👎 😑 А када је подморница ван издржљивости, 4 САТА ДА ПОНОВНО УЧИТАЈ ПОДМОРНИЦУ ова игра је срање
Одличан проблем са игром, можда на мом крају, идк, али наставља да се затвара када ме враћам на почетни екран. молим поправи што пре.
Веома добра игра је заиста уживала у њој, али доступна је само на Андроид платформи. Имам и Андроид и иОС, ако је доступна и на иОС платформи, биће одлична за иОС играче попут мене
Игра је одлична и забавна је и има бољи графички квалитет од осталих игрица, али дао сам 4 звездице јер не могу да уђем директно у игру па види то ок
Супер
Лепо све што је дебела чињеница да човек мора бити на вези само да би играо неку подморничку акцију... 100% ИСКЉУЧИ Лике 10 Офф
ок
глатка механика игре, лака за подизање, забавна игра.
Ово је добра игра и свиђа ми се, али је веома спора и такође је онлајн......... 😔
Пре свега, НИКО не воли надоградње лутрије. Ова игра је ужасна, има само три или четири мапе .....поклапање је апсолутно безвезе или ће се заглавити са људима који нису ни близу вашег нивоа или много виши од вас. У реду је убити мало времена, али дефинитивно не бих потрошио ни новчића на ову игру
јако добро свиђа ми се до сада АЛИ цене су високе 100 и 55 евра за суб у игрици за мобилне уређаје ајде то је лудо скупо спусти их доле имаћеш боље резултате, запамтите златног правила момак ДАЈ мало и ти добиће заузврат. 🤔ПС потребни су кланови или тимови, хвала...
Не могу да пређем 2. ниво а да ме све четири подморнице не униште са по 1 метак. Зеро фун. Чак и део на мрежи који сам уништио субјекат веома високог нивоа. Безвредна апликација.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Hành động smy
Лепа игра, али никакве стелт способности као што је класа јесетра не могу да наслуте проницљиву или Охајо подморницу са 3 км. Модерна подморница нам пружа одличну прикривеност, ватрену моћ и контролу мисије, али то није ништа у игрици да подморница из доба хладног рата може да открије модерну подморницу са исте удаљености као она модерних подморница. БЕЗ класификације на основу погона као ССК, ССГН, ССБН&ССН. Нема против површинских удара, прикупљања обавештајних података, постављања мина и ракетних удара. Нема АСВ ХЕЛИКОПТЕРА, Нема испитивања итд.
то је добра игра, спор је бот до много узбуђења и без обзира на све, платите за победу као и свака друга игра. да бесплатно за играње
Дневни догађаји и мисије не функционишу, тако да у суштини могу само да наставим да играм исте 4 мисије изнова и изнова. ДА би пуна функционалност игре радила како је рекламирано, дао бих много бољу оцену. Иначе бих волео игру, али ови проблеми је чине веома фрустрирајућом и не вреди трошити више новца на њу
Зашто ме стално тражи да ажурирам упркос чињеници да нема доступног ажурирања у Гоогле Плаи-у?
👍
Игра је одлична али тешка. Надоградње је претешко да се ослањате на злато и кључеве. Додатци као што су торпеда, модули, нацрти, зашто не можемо једноставно да користимо сребро да купимо оно што желимо уместо да се ослањамо на контејнере? Такође мрзим систем захтева за пријатељство који мора да користи кодове. Када играте са неким са ким желите да се повежете, како ћете знати њихове кодове ако их више никада не видите? Требало би само да можемо да додирнемо њихово корисничко име и погледамо њихов профил. И ДМ би били добри!!
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Ação ctbb
Ова игра је сјајна. Требало би да га оценим са 1000 звездица. Волим торпеда и знам да су подморнице из 2. СВЕТСКОГ РАТА - ДАНАС подморнице. Превише америчких, британских, кинеских, совјетских и руских подморница и то чини игру зараженом многим врстама подморница, што је даље мој омиљени део. Да, моја омиљена класа подморница је подморница АКУЛА ЦЛАСС, и тако сам срећан што игра има класу. И препоручујем игру свима. Превише забавно
Да будем искрен, чекам ажурирање дуго времена. Последње ажурирање које сам научио Мрежна грешка се може поправити. Али какав губитак.. грешка мреже за тврдње ми чак нема смисла. Ипак ме је избацило усред игре након што сам користио много алата за поправку. невероватно!!
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Darbības spēles vio
Безвезе
Веома добра игра. Приказује праву графику. Ради на интернету.
Игра је забавна, али након отварања безбројних контејнера, скоро сви су епски, чини се да су увек исте ствари које добијате. Мислим да половина приказаних ставки чак и не постоји у игри.
Потребан преводилац у игри поправка грешака попушта на надоградњи може бити добра игра дала 3 за труд.
Раније је игра текла глатко, након ажурирања је почела да показује грешку...Искључени сте са сервера🙄🙄🙄....Љубавно решите овај проблем..... Саало Одговори Карна Каб Схикхоге....Банцх ....
Играм ову игру већ око годину дана и од ажурирања не могу да се придружим ниједној битци! Све ово време сам уложио да набавим своје подморнице, а сада не могу да играм. Пустићу неке грешке да се реше и покушаћу поново за неколико дана, али ако то не поправе, бићу љут
Свиђају ми се ове игре, али додајте још подморница из ере 2000+ година из целог света, сада има много више нових подморница не само НАТО и РУСКИХ.
Modern Ops: Gun Shooting Games Екшън hpgx
Чини се да је систем склапања провода кодирао ретардирани мајмун. Смешно је колико често тимови на крају буду тако страшно неуравнотежени.
Субјекти су ми нове, сјајна игра. Учење је најбољи део, ја сам зависник, одличан посао..
Волим ову игру, једини прави проблем је што морате да потрошите много новца ако желите да надоградите и унапредите свој под.
Сматрам да је игра добра, али чак и са добром интернет конекцијом игра приказује 'Нема интернет везе' шта да радим?
Ееееееееееееееееееееееееееее су се надоградње не знаце много и нису толико подморнице за набавити..... Бтв требало ми је око 2 сата па сам у потпуности заврсио игру препоруцену за оне који не воле да купе несто да би постати оп за 1 мин.
треба јос да се ради на њој да буде реалнија....не моуе подморница толико погодака да презиви
Игра је веома добра и реалистична. Али доступна је само борба између подморница. Нема присутне борбе између подморница и подморница и подморнице су веома скупе
ово је одлична игра и није плата за победу. могао би да уради са више мапа, али оно што има довољно је да вас забави...
Било би боље са опцијом на мрежи и ван мреже и можете је пребацити у главном менију
Ово је најбоља онлине игра о подморницама, али и подморнички бродови су веома спори. решите проблем.
Ова игра је добра али напредак је веома спор..уместо да напада непријатеља ништа ново....дајте више мисије, видим да даје задатак да нападне непријатеље и као што сам рекао Бери споро напредује ја сам на нивоу 5 и да бисте завршили 1. поглавље потребан је ниво 10.....молите да промените ово.. добра је игра.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP მძაფრსიუჟეტიანი akww
Игру је лепо играти. Постоји неколико професионалаца, али игра се може побољшати. Прво, контрамере би требало да буду стандардне на свим чамцима. Могућност формирања зглоба био би одличан додатак. Сонар би требало да буде у стању да открије када је непријатељско торпедо стекло да би извршио акцију избегавања. Заиста уживам у овој игри. само настави тако
Нисам баш импресиониран. Контроле нису биле довољно брзе да реагују. Сматра се да је игра досадна.